Căutați 780 105 printre produsele noi și second hand cu ajutorul secondhandaz.ro

Acoperis gratar curte

Nu s-au găsit, ceea ce căutați?
Înscrieți-vă pentru notificarea noastră de e-mail!

 • Acoperis gratar curte
Județe unde se vinde Acoperis gratar curte
Rapid
și ușor
Creaza un anunț

15 rezultate pentru denumirea Acoperis gratar curte

 • De vanzare casa deosebita 5 camere, Str. Furnicii, zona Iosia

  Casa Str. Furnicii, zona Iosia, constructie 2009, front stradal 12 m, teren 536 mp, casa 210 mp+ 56 mp balcoane si terase. Casa este izolata termic, acoperis tigla, tamplarie PVC aspect lemn, usi MDF, parchet triplustratificat, CT pe gaz, AC, sistem automat de irigare, poarta acces automata, piscina acoperita, complet automatizata (2012), anexa depozitare (5*3 m) din lemn in curte, filigorie lemn (6*3 m) cu gratar zidit, curte cu gazon si diverse amenajari, accesuri pavate, videointerfon, sistem de alarma, supraveghere video prin internet pe calculator/ telefon. Toate utilitatile sunt de la oras+ put forat curte.P: living+ dining+ dormitor/ birou+ dressing+ baie+ bucatarie+ incapere CT gaz.E: 3 dormitoare fiecare cu balcon+ 1 baie.Pret 235.000 EUR, negociabil.Tel. 0770.613.968., suprafata utila: 266.00

  235 EUR

  2014.09.10. | Oradea | publi24.ro

  De vanzare casa deosebita 5 camere, Str. Furnicii, zona Iosia
 • URGENT !!! Casa Tarlungeni

  Zona de vile, constructie caramida, izolatie int+ext, tencuiala decorativa+soclu piatra, P+M, 120 mp locuibili+260 mp curte. posibilitate cumparare gradina in spatele/prelungirea curtii de 2000 mp pt. livada, beci, 3 camere, bucatarie+ baie faianta si gresie ambele, baia utilata cu sanitare noi in garantie(fabr. Italia), sistem incalzire radiatoare otel cu robineti termoreglabili(in garantie), usi interioare glisante si geamuri termopan, instalatie electrica noua cu doua panouri separate automate, fosa septica ecologica de 2000 l (in garantie), acoperis tabla, camera centrala+magazie lemne, gratar si wc in curte. Mansarda nu este compartimentata.Merita vazuta.F. usor negociabil. , incalzire: Centrala proprie, numar etaj: 1, numar camere: 3.00, numar bai: 1, este balcon, este gradina, suprafata utila: 120.00, suprafata totala: 260.00, anul constructiei: 2014

  70 EUR

  2014.09.10. | Tărlungeni | publi24.ro

  URGENT !!! Casa Tarlungeni
 • Casa Tarlungeni URGENT !!!

  Zona f. linistita, constructie caramida, izolatie int+ext, tencuiala decorativa+soclu piatra, P+M, 120 mp locuibili+260 mp curte. posibilitate cumparare gradina in spatele/prelungirea curtii de 2000 mp pt. livada, beci, 3 camere, bucatarie+ baie faianta si gresie ambele, baia utilata cu sanitare noi in garantie(fabr. Italia), sistem incalzire radiatoare otel cu robineti termoreglabili(in garantie), usi interioare glisante si geamuri termopan, instalatie electrica noua cu doua panouri separate automate, fosa septica ecologica de 2000 l (in garantie), acoperis tabla, camera centrala+magazie lemne, gratar si wc in curte. Mansarda nu este compartimentata.Merita vazuta.F. usor negociabil. , numar etaj: 1, numar camere: 3.00, numar bai: 1, este pivnita, este balcon, este gradina, suprafata utila: 100.00, suprafata totala: 260.00, anul constructiei: 2014

  70 EUR

  2014.09.04. | Tărlungeni | publi24.ro

  Casa Tarlungeni URGENT !!!
 • Casa 5 camere, 350mp, Coiciu

  Vila Coiciu , suprafata teren 350 mp, deschidere 10 m suprafata construita 260 mp (130 mp pe etaj) se vinde mobilata si utilata . Particularitati constructive : caramida Porotherm , tamplarie mahon cu geam securizat , reflex si argon termosistem, Exterior acoperis roca vulcanica. Parterul este format din : living , bucatarie, loc servit masa, casa scarii, hol, acces intrare, wc servici , camera tehnica. Etaj format din : 3 dormitoare, 2 bai, 1 balcon si terasa . Exterior : gard din caramida , porti actionate prin telecomanda cu acces 2 autoturisme, crama, foisor si gratar, curte amenajata cu gazon .

  275 EUR

  2014.09.11. | România | tocmai.ro

  Casa 5 camere, 350mp, Coiciu
 • Lacul Tei- Parcul Circului, vila 380mp

  Parcul Circului, vila D+P+2, nemobilata, bucatarie utilata/ mobilata, 8 camere, living 70mp, 5 bai, suprafata utila 380mp, curte 200mp. Descriere: Demisol: garaj dublu, WC+lavoar, spalatorie, centrala, camera 12 mp, adapost antiatomic 5 mp. Parter: living 70 mp, semineu, dining +bucatarie deschisa 12 mp(utilata), camera 12 mp, o baie; Etaj 1: camera 27 mp cu baie de 10 mp si dressing, camera 16 mp, camera 14 mp, baie cu cada, balcon. Etaj 2: 4 camere decomandate - 20mp, 20mp, 16mp, 14 mp, baie cu dus. Curte 200 mp cu vegetatie luxurianta, gratar, pergola. Parcul Circului la 50 metri. Internet de mare viteza wireless, alarma, aer conditionat in toate camerele, supraizolata termic(polistiren 10 cm)in 2009, marmura, gresie, faianta, , jaluzele antiefractie, termopane dubla deschidere, curent 380 V, acoperis Lindab, etc. . . Pentru detalii contactati brokerul.

  2 EUR

  2014.09.15. | România | tocmai.ro

  Lacul Tei- Parcul Circului, vila 380mp
 • Vila comuna Belciugatele Calarasi

  Vila comuna Belciugatele, la 25 km de Bucuresti, p+1, an 2007, teren 590 mp, anexe: un grup sanitar in curte ( WC si lavoar ) , atelier de hobby si bucatarie externa, magazie depozitare unelte de gradina, in spate sera, gratar zidit, gradina este ingrijita foarte bine si exista pomi fructiferi ( meri, pruni, gutui, nuc, par, coacaz) si arbusti ( coacaz, afin ) si flori perene si sezoniere cat si in jur de 100 detrandafiri. Instalatie automata de udare a gradinii si a jardinierelor. Aleile sunt pavate cu dale. Iluminat exterior cu senzori crepusculari, 2 locuri de parcare in curtea din fata casei, utilitati: put forat propriu cu un rezervor de stocare propriu de cca 1300 litri, statie de tratare a apei ( filtrare, dedurizare si sterilizare ), hidrofor pentru casa si hidrofor pentru reteaua de udare a gradinii, instalatie pregatita pentru grupul electrogen, racord trifazic, fosa septica, incalzirea este electrica cu convectori Atlantic ( Franta ), apa calda menajera este produsa cu boyler electric de 100 l. Porti auto actionate electric, videointerfon, termoizolatie exterioara si a podului, acoperis din tabla tip Lindab, obloane exterioare la toate ferestrele de la parter. La parter are un living cu bucataria in suprafata de cca 38 mp, baie si un dormitor. Tot la parter exista o terasa inchisa si izolata cu o suprafata de cca 36 mp. ID 5896.

  110 EUR

  2014.09.14. | România | tocmai.ro

  Vila comuna Belciugatele Calarasi
 • Casa 3 camere, Central

  Va prezentam o oportunitate excelenta pentru cei care vor sa stea departe de traficul din Bucuresti si in acelasi timp sa se bucure de conditii superioare de confort. Casa este situata in planul 2 fata de bulevardul Voluntari, reper Primaria Voluntari, are o amprenta de 96 mp, este construita in 2005 si are o deschidere de 10 ml catre strada asfaltata. Dispusa pe un singur nivel casa este bine compartimentata, respectiv decomandata, fiecare spatiu fiind bine gandit. Dispune de 3 camere dintre care 2 dormitoare, living cu bucatarie deschisa, un grup sanitar si hol. Casa este amenajata modern atat la interior: gresie toata casa, faianta si finisaje de cea mai buna calitate, centrala termica, cat si la exterior: geamuri cu tamplarie termopan, acoperis lindab, terasa, etc. Daca veti alege aceasta casa veti putea beneficia si de o curte individuala cu o suprafata de aprox 300 mp unde se regasesc 2 locuri de parcare, un loc amenajat pentru gratar si o livada cu pomi fructiferi. Casa este racordata la toate utilitatile : apa curenta, gaze, curent electric. Facilitati zona: in imediata apropiere de mijloace de transport: RATB: 155, 409, 411, 412, 415, 416, 417, 432, 454 si maxi- taxi, gradinita, scoala generala, liceu, spital, piata, hipermarket si baza sportiva.

  73.50 EUR

  2014.08.18. | România | tocmai.ro

  Casa 3 camere, Central
 • Vila deosebita situata in zona Coiciu

  Vila compusa din D+P+2E+M este construita in 2005 cu o suprafata construita de 430, 35 mp, situata pe un teren in proprietate cu suprafata de 277, 59 mp cu o deschidere la strada de 9, 13 ml. Se afla la doar 5 minute de zona Trocadero si Casa de Cultura. Construita din BCA, constructia se bucura de finisaje de calitate si se preteaza foarte bine atat pentru rezidenta cat si sediu de firma. Parterul foarte inalt fata de nivelul solului acorda avantajul demisolului de a fi inalt si foarte bine aerisit. Este compusa si compartimentata astfel: Demisol: garaj, pivnita, camera centrala termica, camera pentru si cu rezervor de apa menajera, camera pentru si cu rezervor de motorina, sala de jocuri/ billiard si tenis de masa, sauna, garaj Parter: Living, dinning, bucatarie deschisa, 1 camera - birou sau dormitor, grup sanitar Etaj 1: 2 bai, un dormitor matrimonial cu dressing, 2 dormitoare, debara Etaj 2: 2 bai, 4 dormitoare cu dressing fiecare, debara Mansarda: Necompartimentata Finisaje: Tamplarie Rehau, acoperis Lindab, parchet stejar masiv la parter, jaluzele exterioare din PVC la toate geamurile, semineu functionabil, videofon, usa garaj cu actionare prin telecomanda, curte amenajata, gazon, barbeque. Gradina in fata, curte cu terasa in spatele casei, veranda si gratar. Proprietatea dispune de toate utilitatile, inclusiv centrala termica cu arzator mixt gaz/ motorina si instalatie de aer conditionat in fiecare camera. Centrala termica foloseste gazul ca si combustibil insa poate folosii si motorina, trecerea facandu- se automat in situatia in care instalatia de gaz prezinta defectiuni sau sunt probleme cu furnizarea gazului. Centrala poate fi programata sa porneasca la zile si ore stabilite anterior, programare ce poate fi facuta chiar si online. Pentru functionarea centralei termice pe motorina, exista un rezervor de motorina cu capacitatea de 2 tone pentru a asigura necesarul de combustibil. 

  269 EUR

  2014.08.27. | România | tocmai.ro

  Vila deosebita situata in zona Coiciu
 • Vila frumoasa in zona centrala, verde

  Vila, zona excelenta, centrala, linistita, in apropierea Bulevardului Castanilor, suprafata construita (amprenta la sol) 130mp, suprafata utila 250 mp, parter si mansarda structurate astfel: Parter 155 mp: sufragerie mare 48 mp cu semineu, camera 14 mp , bucatarie 16 mp, bucatarie exterioara in prelungirea celei interioare 22, 6 mp , baie 4, 2 mp, debara 3, 2 mp, hol intrare cu scara 6 mp, hol interior 5 mp, terasa 44, 2 mp. Mansarda: 3 camere (18, 4mp, 16mp, 16mp), dressing haine 2 mp, hol etaj 3, 42mp care se prelungeste in camera de zi etaj 14 mp, baie 8, 5mp , terasa mare 25 mp cu acces dintr- un dormitor si din camera de zi, Curte 472 mp cu pomi fructiferi si flori, gratar curte, beci 12, 8mp, garaj dublu 34mp si garaj curte, magazie 12mp. Alte facilitati: termopane, acoperis tabla Lindab 5mm, deschidere stradala 27 mp

  229 EUR

  2014.08.28. | România | tocmai.ro

  Vila frumoasa in zona centrala, verde
 • Vila Corbeanca 4 camere

  Vila de vanzare in Corbeanca, aspect arhitectural deosebit, constructie finalizata 2014, 4 camere, 3 dormitoare, P+1+M, in vila duplex, caramida, supr. totala 245mp. , teren 320mp. , amprenta sol: 70mp. , neutilat, 3 bai, amplasament deosebit in vecinatatea padurii, finisaje deosebite lux, materiale deosebite de inalta calitate (caramida porotherm, termopan tripan veka, gips carton si profile originale marca rigips, ploistiren austrotherm, vata minerala ursa, invelitoare wetterbest, etc), interioare in curs de finisare, incalzire in pardoseala, spatii bine vitrate si 2 x aer conditionat cu inverter. Gard modern fier forjat, pavaj exterior curte si spatiu de terasa 23 mp, fosa septica, nemobilata, acoperis tabla (Lindab), centrala termica, eliberabil imediat, accepta credit. Etajul 1 este incapator, cu o suprafata totala de 75 mp, cu dormitor matrimonial cu zone de dressing si balcon frantuzesc, baia matrimoniala spatioasa separat, cu vedere catre gradina si alte doua dormitoare pe etaj cu baie. Mansarda rustica in curs de amenajare, se va preda complet finisata si functionala pentru pretul de anunt, la cheie, placata integral cu OSB, cu grinzi din lemn masiv lacuite rustic. Mansarda are suprafata de 75 mp, din care 38 mp spatiu de locuit cu inaltime functionala pentru hobby room, iar restul, spatiu de depozitare. Sunt disponibile la vanzare 2 vile identice acestui anunt, astfel, pentru clientii interesati care doresc sa achizitioneze 2 unitati locative impreuna (tot duplexul cu doua vile conform acestui anunt), exista aceasta posibilitate. Vila in sistem duplex dispune in living de semineu design deosebit, pe lemne, marca Seguin, loc prevazut pentru gratar pe terasa si alte multiple amenajari. Casa se vinde la cheie, la pretul final de 120. 000 euro, cu toate racordarile facute. Separat, pentru clientii interesati, sunt disponibile doua unitati de duplex la alb (fara finisaje) la pretul de 105. 000 euro fiecare. Cod oferta: CV0185438.

  120 EUR

  2014.09.01. | România | tocmai.ro

  Vila Corbeanca 4 camere
 • Pensiune Marginimea Sibiului

  Vand pensiune S+P+E+M, situata in Marginimea Sibiului la aproximativ 20 km de loc. Sibiu, teren 2862 mp, cu parcare ptr. 12 masini, 13 CAMERE. EXTERIOR: - filigorie (terasa) acoperita 40 mp cu aprox. 50 locuri cu mese lemn si scaune - miniteren de fotbal - gratar si cuptor de piine din caramida in curte - teren de joaca pt. copii 50 mp, 2 balansoare din lemn, carut din lemn - supraveghere video exterior 3 buc. o camera cu infrarosu ptr. noapte, - instalatie de alarma performanta - instalatie antiincediu cu senzori in fiecare camera - lac cu pesti - interfon receptie- poarta. Subsol: din beton armat 100 mp Parter: din beton armat + caramida 215 mp compus din: Etaj 1: 215 mp placa beton +lemn Mansarda (et. 2) 215 mp *Acoperis din tigla de tabla (ivelitoare) Plannja Suedia garantie 30 ani *Termosistem 5 cm polistiren. *Alimentarea cu apa se face de la reteaua cu apa potabila *Canalizare – grup de 2 pompe Wilo TP cu automatizare (panou comanda) si subtraversare pe sub riu , racordat la reteaua publica de canalizare. *Curent electric – reteaua publica SC Electrica SA Sibiu *Incalzirea cu lemne *Centrala lemne gazefiere 2 buc. – Buderus Logano S 121 38 KW si Orlano 60 KW. *Schimbator caldura Varem T 120133 *Boiler apa calda 2 buc. - SICC 330L si Ariston 888 . *Panouri solare vidate Buderius 2 buc. Pensiunea se vinde completa cu mobilier, in acelas timp se vinde impreuna cu firma ( fara datorii), cu proiect de extindere , respectiv : Restaurant 170 mp ( construit la rosu, neacoperit ) , 8 camere , 2 piscine sau daca se doreste prezentul proiect poate fi modificat. Proiectul poate fi prelungit pina in Octombrie 2015 respectiv si autorizatia de construire. Pret 318000 euro negociabil. Mai multe imagini, detalii pe siteul agentiei.

  318 EUR

  2014.08.22. | România | tocmai.ro

  Pensiune Marginimea Sibiului
 • Vila de lux , pipera

  Vila individuala spre vanzare in zona Pipera - Bucuresti, etaje D+P+2, avand 6 camere, 4 dormitoare, suprafata utila 430 mp si teren 1250 mp cu deschiderea de 32 ml. Imobilul are amprenta 130 mp, curtea individuala, teren in proprietate libera 1000 mp. Are structura din beton, este construita in anul 2010, din caramida porotherm, beton armat, avand 3 bai, 1 bucatarii si 5 balcoane. Dotari : acoperis: terasa; bucatarie: da; calorifere: da; ferestre casa: term. lemn; incalzire casa: centrala termica, incalzire pardoseala; izolatii termice: exterior; mobilat: nemobilat; pereti: lavabil, marmura; plansee: beton armat; podele: parchet, marmura, granit; structura casa: beton; tip curte: individuala, teren in proprietate. Pretabil locuinta. Pretul este negociabil. Pentru detalii sau informatii suplimentare va stam la dispozitie. Caracteristici casa vila Tip Proprietate: casa vila Deschidere: 32 Numar Fronturi: 1 Anul constructiei: 2010 Pret Vanzare: € 450, 000 Suprafata Utila (mp): 430 Suprafata Totala (mp): 600 Suprafata Teren (mp): 1250 Nr. Camere: 6 pana la 4 Nr. Bai: 3 Nr. Balcoane: 5 Etaj: D+P+2 Parcare: Curte Locuri de parcare: 4 Numar Terase: 3 Suprafata Terase: 120 Dotari casa vila Acces Casa: Pietonal, Auto, Acoperis: Terasa, Apropiere: Restaurante, Banca, Gradinita, Piata, Transport in comun, Unitate sanitara, Scoala, Farmacie, Magazine, Supermarket, Mall, Bucatarie: Da, Calorifere: Da, Contorizare: Contor gaz, Apometre, Curte: Gradina, Pavata, Foisor, Gratar, Destinatie: Locuinta, Dotari: Interfon, Dependinte, Camera Tehnica, Jacuzzi, Aer Conditionat, Scara interioara, Ferestre Casa: Term. lemn, Incalzire Casa: Centrala Termica, Incalzire pardoseala, Izolatii termice: Exterior, Materiale: Beton Armat, Caramida Porotherm, Mobilat: Nemobilat, Pereti: Marmura, Lavabil, Plansee: Beton Armat, Podele: Marmura, granit, Parchet, Stadiu Finisare: Finalizat, Stare Imobil: Nou, Strazi: Asfaltate, Pietruite, Structura Casa: Beton, Teren imprejmuit: Teren imprejmuit,

  450 EUR

  2014.08.29. | România | tocmai.ro

  Vila de lux , pipera
 • Casa Cornitel- Borod

  VAND Casa si teren in Sat Cornitel, Com. Borod, Jud. Bihor, la 25 km de Alejd, 1 km de Piatra Craiului si 65 km de Oradea, respectiv Cluj Napoca. In partea din stanga si in partea din fata, imobilul se invecineaza cu un rau, rau ce izvoraste din inima muntilor. Casa este alcatuita din trei corpuri cu o suprafata utila de (48 + 80 + 32) = 160 mp, respectiv 7 camere, 2 bai, 2 bucatarii, 3 pivnite, un garaj imens unde incap minim 4 masini, foisor cu gratar, magazie cu lemne si alte anexe gospodaresti, intretinuta, curata, locuibila, acoperis tigla, curte cu o suprafata de 977 mp, geam termopan, curent electric, cablu tv, put forat cu instalatie aferenta de udat gradina. Mentionez ca doua corpuri sunt incalzite cu sobe de teracota iar al trei - lea corp (constructie noua) este incalzit cu centrala cu lemne prin calorifere. Drum de acces: direct din strada principala (E81) peste un pod solid din beton armat cu o latime de 3, 5 m. Precizez ca in acest imobil pot locui doua - trei familii. Pret: 25. 000 euro / negociabil. Persoana de contact, Adrian: 0726. 24. 27. 28.

  25 EUR

  2014.08.19. | România | tocmai.ro

  Casa Cornitel- Borod
 • Casa 9 camere, Central

  Nr. camere: 9 Suprafata utila: 600 mp Nr. bucatarii: 1 Nr. bai: 5 Nr. balcoane: 2 Nr. terase: 1 Suprafata teren: 800 mp An constructie: 2000 Structura rezistenta: caramida Nr. garaje: 1 Nr. locuri parcare: 3 Destinatie - Rezidential Utilitati Utilitati generale (Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV), Sistem incalzire (Centrala proprie, Calorifere), Climatizare (Aer conditionat), Acces internet (Fibra optica) Finisaje Podele (Parchet, Gresie), Usi interior (Lemn), Pereti (Faianta, Vopsea lavabila), Stare interior (Buna), Ferestre cu geam termopan (PVC), Usa intrare (Metal) Dotari Alte spatii utile (Spatiu depozitare, WC Serviciu, Dependinte), Contorizare (Apometre, Contor gaz), Diverse (Scara interioara, Sistem de alarma, Telecomanda poarta acces auto, Telecomanda poarta garaj), Dotari imobil (Acoperis, Curte, Gradina amenajata, Piscina exterioara) Alte detalii: FAVORIT imobiliare va ofera spre vanzare o casa mare, spatioasa si frumoasa situata intr- o zona centrala a orasului, cu acces facil catre arterele principale ale acestuia. Casa este compusa din 9 camere, 5 bai, o bucatarie, 2 balcoane, si o terasa. De asemenea are un garaj si exista posibilitatea de a parca mai multe autoturisme, iar terenul are o suprafata de 800 mp. In curtea din spatele casei este construit un gratar dar si o piscina exterioara mare. Casa se poate utiliza atat ca locuinta cat si ca sediu de firma. Vicii: Nu are! Disponibilitate proprietate: Imediat!

  380 EUR

  2014.09.15. | România | tocmai.ro

  Casa 9 camere, Central
 • Casa 7 camere, lazaret

  Vand casa singur in curte, situata in zona Lupeni aproape de scoli generale cu predare in limba germana, gradinite si crese de stat dar si private, magazine, farmacii, parcuri de agrement pentru copii amenajate in aer liber, statii de taxi si mijloace de transport in comun, Casa este o constructie solida din anul 1979 si este impartita in doua apartamente individuale cu intrari separate din casa scarii de 3 si 4 camere fiecare si o garsoniera cu posibilitate de extindere la mansarda. La parter: Un apartament de 110 mp format din 3 camere, bucatarie mobilata si utilata, un hol cu un loc de primire si doua bai cu geam de aerisire si ambele dotate cu cabina de dus. Accesul la al doilea nivel se face pe scara interioara din casa scarilor. La etaj: Un apartament de 110 mp format din 4 camere, doua drmitoare, un living spatios, o bucatarie complet mobilata si utilata cu iesire la terasa, un hol si doua bai ambele cu geam de aerisire iar una este dotata cu cada Garsoniera de la mansarda este compusa dintr- o camera si o toaleta iar posibilitetea de exindere este pe toata suprafata podului. Aceasta proprietate detine gradina libera cu o suprafata de aproximativ 600 mp unde este amenajat un spatiu verde, un loc de gratar si spatiu suficient pentru a se juca copii. Casa a fost modernizata in mare parte in anul 2011 si are toate utilitatile si imbunatatirtile necesare si specifice acestui tip de imobil: gresie, faianta, parchet laminat, izolatie la exterior, centrala proprie, calorifere, ferestre termopan pe structura PVC, tapet foarte modern, contoare de gaz si electricitate, apometre, acoperis din tigla, usi de lemn la interior si la intrare Pivnita de 60 mp si curte mare, suprafata totala 600 mp, acces auto, garaj. Peste garaj este o terasa mare. Locatia: Sibiu, Lazaret, str Egalitatii PRET 155. 000 euro telefon 0747483200

  155 EUR

  2014.09.14. | România | tocmai.ro

  Casa 7 camere, lazaret

Nu s-au găsit, ceea ce căutați?
Înscrieți-vă pentru notificarea noastră de e-mail!

 • Acoperis gratar curte