Căutați 759 355 printre produsele noi și second hand cu ajutorul secondhandaz.ro

Sobe cu serpentine

Nu s-au găsit, ceea ce căutați?
Înscrieți-vă pentru notificarea noastră de e-mail!

 • Sobe cu serpentine

Rapid
și ușor
Creaza un anunț

4 rezultate pentru denumirea Sobe cu serpentine

 • Realizez sobe de caramida si seminee de orice tip

  Realizez sobe de caramida si seminee de orice tip cu un randament foarte bun. Nu ma ocup de serpentine artizanale sau alt tip de instalatii care se monteaza in interiorul acestora. Cer si ofer seriozitate.

  100 RON

  2014.08.31. | România | tocmai.ro

  Realizez sobe de caramida si seminee de orice tip
 • Soba, semineu de teracota cu serpentina

  Aceste sisteme de incalzire centralizata au un foarte mare avantaj. In afara faptului ca necesita costuri mici pentru a o face este si foarte sigura, sistemul da randament la o casa foarte bine fiind aplicat deja in unele locuri si poate fi adaptat foarte usor si pe casele p+1. Functionarea lui consta in introducerea in soba de teracota sau de caramida dupa preferinta a unei serpentine conf din teava de focar turnata(nu se foloseste teava sudata) ce foloseste pt schimbarea temperaturii dintre temperatura interioara a sobei si agentul termic din serpentine. Avantajul major este ca imaginativa in interiorul sobei se afla asa zisele fumare dar soba nu preia decat o parte din temperatura focului(fumului)ce trece prin soba in timpul arderii, restul fiind evacuat afara. Sunt pierderi mari de caldura, noi nu facem altceva decat folosim aceasta pierdere inmagazinando in aceste serpentine si trasferando prin agentul termic spre radiatoare Si asa spatiul dintre fumare este gol ceea ce iti da posibilitatea sa- l folosesti. Desigur trebuie totul adaptat si- n functie de marimea sobei>nu poti desigur incalzi un spatiuy mare cu o soba mica trebuie totul raportat. Acest sistem este de fapt adaptat pe sobele de teracota dar luat din modelul italian al sobei 'Termocucina italiana ' adaptat da randament mult mai bine pe sobele de teracota deoarece dupa cum stim aceste sobe raman calde si dupa ce nu mai avam foc in ele functionand ca un condensator de caldura sistemul dand randament atat timp cat soba este calda, ceea ce nu se obtine cu o centrala termica obisnuita In prezent sunt functionale astfel de sisteme si nu au creat nici o problema si foarte avantajoase, imaginativa cu o soba facand un singur foc ai caldura chiar si apa calda menajera toata casa fara a cumpara o centrala termica ce stim cu totii ca necesita o supraveghere continua.

  1 EUR

  2014.08.27. | România | tocmai.ro

  Soba, semineu de teracota cu serpentina
 • Execut serpentine si sobe teracota tip centrala termica

  SA FACEM CARUTA IARNA !!! SI SANIE VARA !!! Executam serpentine si sobe (tip centrala termica) din samota cu SERPENTINA , puterea incepand de la 10- 100 kw(se executa din teava trasa de instalatie diametru 48, 8mm, grosime de 3, 2mm si teava patrata 60/ 60 de 4 mm ) pentru incalzire. . Mentionez ca serpentinele noastre lucreaza in tiraj normal, si incep de la puterea de 10kw si pot ajunge pana si la 100kw. . soba se poate lega cu un boiler electric cu serpentina (pentru apa calda menajera)si calorifere ori incalzire in pardoseala. . randament 100% face fata de la 50mp pana la 1400 mp, duce intre 10- 100ml de calorifere este cel mai ieftin mod de incalzire si cu mare randament de caldura (160 l de agent termic incalzit dintr- o data la un foc facut )de pe piata. . . , materiale necesare pentru zidire sunt(samota, teracota, caramida, lut si nisip pentru sobe, adeziv refractar, portite focar si cenusar, CM 17)lucram cu materiale aduse de noi cat si cu materiale aduse de client . . . executam si toate instalatiile la soba , boiler, calorifere, incalzirea in pardoseala. . . . predam lucrarea la cheie cu tot cu probe si functionare . Nu mai este nevoie de cate o soba in fiecare camera pentru incalzirea camerelor. . este indeajuns sa optati doar pentru o soba ca sa incalziti toata incaperea . . . rog seriozitate si nu deranjati inutil. . multumesc mai multe detali pe blog. . . http: / / ggconstruct. blogspot. ro/ 2013/ 05/ pentru- cei- ce- nu- cunosc- ce- este- soaba. html

  1.80 RON

  2014.08.10. | România | tocmai.ro

  Execut serpentine si sobe teracota tip centrala termica
 • Sobe teracota seminee

  sobe si teracota la comanda cu modelul clientului cu pereti piatra de rau sau cu serpentine

  600 RON

  2014.08.06. | România | tocmai.ro

  Sobe teracota seminee

Nu s-au găsit, ceea ce căutați?
Înscrieți-vă pentru notificarea noastră de e-mail!

 • Sobe cu serpentine