Căutați 1 092 141 printre produsele noi și second hand cu ajutorul secondhandaz.ro

Condiții de Utilizare

Conținutul condițiilor de utilizare

  1. Prezentele condiții de utilizare (în continuare: Condiții de Utilizare) conțin condițiile de utilizare de către beneficiarul (Utilizatorul) prestațiilor în legătură cu societatea informațională (în continuare: Prestație), care sunt accesibile pe website-ul secondhandaz.ro (Website) gestionat de firma Dynamic Media Kft. (1037 Budapest, Bécsi út 85. fszt. 1.; în continuare: Prestator). Începând să folosească Prestația, Utilizatorul acceptă condițiile detaliate mai jos ale utilizării Prestației.
  2. Prestatorul este oricând îndreptățit unilateral să modifice condițiile, cu observația că pe această pagină va informa Utilizatorii despre modificare sub forma unui scurt mesaj. După modificare, prin folosirea Prestației, Utilizatorul acceptă modificarea condițiilor.

Caracteristicile și elementele cele mai importante ale Prestației

  1. Scopul Prestației este de a colecta din diverse surse produse noi și second hand și de a le lista cu indicarea exactă a sursei. Website-ul nu afișează și nu poate afișa fișele complete ale produselor, respectiv posibilitățile de contact aferente autorilor anunțurilor.
  2. În primul rând Website-ul servește scopului ca Utilizatorii să găsească ofertele din apropierea domiciliului lor și să poată căuta într-o bază de date constituită din anunțuri.
  3. În cazul în care Prestatorul află că în cadrul Prestației se găsesc informații ilegale, va proceda la eliminarea acestora conform cerințelor legale pertinente, inclusiv la radierea anunțurilor fără înștiințare preliminară. Prestatorul va proceda la fel și în cazul anunțurilor al căror conținut este contrar acestor Condiții de Utilizare.
  4. Prestatorul își rezervă dreptul de a modifica sau anula oricând, fără avertizare prealabilă, orice elemente de conținut ale Prestației, de a le schimba aspectul, conținutul și funcționarea, iar pe acestea să plaseze anunțuri, prezentări ale propriilor Prestații sau alte conținuturi.

Detaliile Prestației

Utilizatorul poate naviga printre anunțurile afișate pe Website, respectiv mai are și posibilitatea de a efectua căutări din diverse puncte de vedere.

De pe diverse pagini de publicitate domain.com colectează anunțurile și le listează potrivit criteriilor date. La anunțuri sunt afișate și pot fi afișate titlul anunțului, scurtă descriere a acestuia, prețul, data trimiterii, o bucată fotografie, informații de localizare, URL-ul și firește denumirea paginii sursă. Anunțurile vor apărea pe pagină maxim 2 luni, după care vor fi radiate automat, însă în afară de aceasta, pagina se străduiește să gestioneze și anunțurile radiate anterior pe paginile sursă.